Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Megszüntették Csipes Ferenc felfüggesztését

10perc.hu
2024. 05. 29.
Megszüntették Csipes Ferenc felfüggesztését

Csipes nevében az egyesülete kért bocsánatot.

Csipes Ferenc edző felfüggesztését megszüntették, miután egyesülete, a Budapesti Honvéd SE levélben kért elnézést Kozák Danutától. A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) döntése értelmében az edző ismét folytathatja munkáját - közölte a Telex.

A Budapesti Honvéd SE hivatalos levelében bocsánatot kért Kozák Danutától, hangsúlyozva, hogy a jövőben mindent megtesznek a női kajakválogatott nyugodt olimpiai felkészülése érdekében. Kozák Danuta válaszlevelében jelezte, hogy elfogadja a bocsánatkérést, így az MKKSZ úgy döntött, megszünteti Csipes felfüggesztését, de próbaidőre felfüggesztett sportfegyelmi büntetéssel sújtották.

A bocsánatkérésre gyorsan szükség volt, mivel Csipes Ferenc hiánya gyengítette volna a sportágat. Fontos, hogy a szakember tudása ne vesszen el, de viselkedését kontrollálni kell. Kozák Danuta korábban súlyos vádakat fogalmazott meg Csipes Ferenccel szemben, ami fegyelmi eljáráshoz és ideiglenes felfüggesztéséhez vezetett. A vádak szerint az edző verbálisan molesztálta és sértegette a sportolót egy edzés utáni masszázs alkalmával, amikor erősen befolyásolt állapotban volt. 

Az ügyet korábban itt írtuk meg.


Főkép forrása:
Magyar Kajak-Kenu Szövetség (Facebook)

Hirdetés

További cikkek