Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Három kulcsjátékos is távozik a Szeged kézilabdacsapatától

10perc.hu
2024. 05. 27.
Három kulcsjátékos is távozik a Szeged kézilabdacsapatától

Három kulcsjátékos, Stepancic, Martins és Molina is távozik az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától a nyári szünetben.

Stepancic, Martins és Molina is elhagyják az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát. A klub hétfőn jelentette be, hogy a nyári szünetben hat játékos távozik a csapattól.

A horvát Luka Stepancic, a portugál Miguel Martins és a spanyol Carlos Molina is elhagyják az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát. A klub hivatalos honlapján hétfőn közzétett bejelentés szerint összesen hat játékos távozik a nyári szünetben.

Korábban már hivatalosan megerősítették, hogy Szita Zoltán, a magyar válogatott játékos, visszatér a lengyel bajnok Orlen Wisla Plockba. Dean Bombac, aki állkapocscsont-törés és agyrázkódás után gyógyul, az NB I újoncánál, a Győri ETO-UNI FKC-nál folytatja pályafutását. Matej Gaber, aki nyolc év után távozik Szegedről, a francia HBC Nantes csapatához szerződik.

A hétfőn bejelentett távozók közül a horvát Luka Stepancic öt évvel ezelőtt érkezett Szegedre, de makacs sérülése miatt 2019 novemberétől tavaly nyárig a bajnokságban és a Magyar Kupában összesen csupán 25 mérkőzésen tudott pályára lépni. Miguel Martins, a portugál irányító két szezon után, míg Carlos Molina, a spanyol beálló egy év után távozik a klubtól.

A távozó játékosokat szerdán a Veszprém elleni bajnoki döntő második mérkőzése előtt búcsúztatják.

Főkép forrása:
MTI/Bodnár Boglárka

Hirdetés

További cikkek