393.25 Ft

363.68 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Jérémy Toto a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának új beállója

10perc.hu
2024. 01. 30.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának új beállósa Jérémy Toto lesz. A 31 éves francia játékos kétéves szerződést írt alá a klubbal, és július elsején csatlakozik a kerethez.

A Pick Szeged a keddi napon bejelentette, hogy Jérémy Toto lesz a következő szezontól a csapat új beállója. A 31 éves francia játékos kétéves szerződést írt alá a klubbal.

Toto a francia első osztályban az US Creteil csapatában mutatkozott be a profik között, később a Saint-Raphael kézilabdázója lett. A 2020/21-es idényben a lengyel Wisla Plock együtteséhez szerződött. Egy év múlva már Észak-Macedóniában, a Vardar Szkopje csapatában szerepelt, ezt követően visszatért szülőhazájába, ahol a Nantes játékosa volt.

A rutinos játékos tavasszal pályára lépett a francia válogatott Európa-bajnoki selejtezős meccsein, azonban végül nem került be a végül vasárnap kontinensbajnok Eb-keretbe.

"Nagyön örülök annak, hogy a következő szezonban Szegedre igazolok. Ez egy új kihívás és egy új lépés lesz a karrieremben. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az első francia játékosa a klubnak. Alig várom már, hogy találkozhassak a szegedi szurkolókkal és pályára léphessek ebben a csodálatos Arénában. Pazar a létesítmény és minden körülmény, ezt megtapasztalhattam már, amikor jelenlegi csapatommal, a Nantes-tal itt szerepelhettem" - nyilatkozta Jérémy Toto.


Főkép forrása:
DPPI Media/Laurent Lairys

További cikkek