Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Lazar Kukic az OTP Bank-Pick Szegedhez igazolt

10perc.hu
2024. 01. 13.
Lazar Kukic az OTP Bank-Pick Szegedhez igazolt

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának új igazolása, Lazar Kukic, aki a szerb válogatott irányítója. A 28 éves játékos szerződése három évre szól.

Lazar Kukic 2024 nyarától az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A 28 éves irányító a szerb válogatott tagja, és korábban a Partizan Beograd, a CB Ciudad de Logrono, a Benfica és a Dinamo Bucuresti csapataiban játszott.

Kukic a szegedi klubhoz igazolásával egy erős, nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékost kap. Az irányító a Bajnokok Ligájában is bizonyított már, és a szegedi csapatnak nagy segítségére lehet a jövőben.

A játékos a szegedi szerződését követően az M4 Sportnak nyilatkozott.

"Nagy dolog, hogy egy olyan nagy klubhoz csatlakozhatok, mint a szegedi" - mondta.

Kukic azt is elárulta, hogy a szegedi csapatban elegyedni fog a spanyol és a skandináv kézilabdastílus. A játékos szerint a svéd vezetőedző, Michael Apelgren és több csapattársa skandináv származása ellenére is fontos szerepet kaphat a játékban a spanyol stílus, hiszen Jonas Källman, a csapat másodedzője éveket töltött Juan Carlos Pastor irányításával Szegeden.

Kukic célja, hogy a szegedi csapattal nagy dolgokat alkosson. A Bajnokok Ligájában el akarja érni a négyes döntőt, és természetesen harcolni akar a magyar címekért is.

A Németországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörében a magyar válogatott Montenegró ellen kezdte meg szereplését.

Főkép forrása:
DPPI Media, Laurent Lairys

További cikkek