Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Döbbenetes! 300 millió eurót kínál az al-Hilal Mbappéért!

10perc.hu
2023. 07. 24.
Döbbenetes! 300 millió eurót kínál az al-Hilal Mbappéért!

Az idei klubvilágbajnoki döntőbe jutott szaúdi klub ezen a nyáron Rúben Nevesért 55 milliót fizetett a Wolverhamptonnak, Szergej Milinkovics-Szavicsért 40 milliót a Laziónak és Kalidou Koulibalyért 23 milliót a Chelsea-nek.

Úgy tűnik, a szaúdi bajnokság klubtulajdonosai felforgatják az átigazolási piacot, s szinte csak azt nem veszik meg, akit nem akarnak. Az idei klubvilágbajnoki döntőbe jutott al-Hilal labdarúgócsapata világcsúcsot jelentő 300 millió eurós ajánlatot tett a Paris Saint-Germainnek, hogy leigazolja Kylian Mbappét.

A párizsi klub megerősítette a szaúdi együttes érdeklődését, egyúttal engedélyt adott, hogy az al-Hilal tárgyaljon a francia válogatottal 2018-ban világbajnok csatárral. A 24 éves Mbappé nem élt az egyéves opcióval, így a következő idény végén ingyen távozhatna a PSG-től, amikor a várakozások szerint a Real Madridban folytatná a pályafutását.

Mindenesetre Mbappé nem kerülne rossz csapatba. A szaúdi klub ugyanis ezen a nyáron Rúben Nevesért 55 millió eurót fizetett a Wolverhamptonnak, Szergej Milinkovics-Szavicsért 40 milliót a Laziónak és Kalidou Koulibalyért 23 milliót a Chelsea-nek.


Főkép forrása:
DPPI Media

További cikkek