Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Pick Szeged: távozik Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics

10perc.hu
2022. 11. 09.
Pick Szeged: távozik Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics

Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa, és egy EHF-kupa-győzelem a szakemberek mérlege, amivel a klub legsikeresebb edzőpárosa.

Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics a 2022-2023-as szezon végéig irányítja a csapatunkat, a szerződésük 2023. június 30-án közös megegyezéssel megszűnik – tette közzé a Pick Szeged a klub honlapján.

"A tegnapi napon lefolyt egyeztetés után a klubunk, Juan Carlos Pastor vezetőedző, valamint Marko Krivokapics másodedző abban állapodott meg, hogy az edzőpáros az idény végéig irányítja a PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát, szerződésük 2023. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik.  A hatvanegy éves klubunk legsikeresebb edzőpárosát alkották ők, és még alkotják a szezon befejezéséig. Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-siker és egy EHF-kupa-diadal eddig a mérlegük. Reményeink szerint ez az eredménysor ebben a szezonban még gyarapodhat tovább, hiszen hosszú még ez a szezon. Fantasztikus győzelmeket, bajnoki címeket, kupasikereket éltünk át közösen, amelyekre mindig is büszkék leszünk, mert a szegedi kézilabda történelmének legszebb sikereit értük el velük közösen. Az nem is lehet kérdés, hogy a következő személy, aki felkerül a PICK Arénában a Legendák falára, az Juan Carlos Pastor lesz"

– nyilatkozta a PICK Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

Juan Carlos Pastor vezetőedző így köszönte meg a közös munkát:

"Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodálatos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon".

Marko Krivokapics, a PICK Szeged másodedzője pedig így nyilatkozott:

"A játékos pályafutásom befejezése után rögtön másodedzőként kezdhettem el dolgozni egy Európában is jegyzett klubnál. Nagy kihívás volt, de minden pillanatát élveztem, és nem lehetek eléggé hálás azért, hogy ilyen szép időszakot tölthettem el a PICK Szegednél. De még nincs vége, egy a célunk mindenkivel közösen, hogy ez az idény emlékezetes maradjon".

Főkép forrása:
pickhandball.hu

Hirdetés

További cikkek