Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Több forrás szerint is kábítószert találtak Liam Payne szervezetében Argentínában

10perc.hu
2024. 10. 22.
Több forrás szerint is kábítószert találtak Liam Payne szervezetében Argentínában

Több forrás szerint Liam Payne tragikus halálakor többféle kábítószert találtak szervezetében.

Egy argentin tisztviselő szerint Liam Payne szervezetében különböző kábítószerek, köztük crack kokain, metamfetamin és egy „rózsaszín kokain” nevű drogkoktél is volt a halálakor. Payne, a One Direction egykori tagja, 31 éves korában halt meg, miután lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. A toxikológiai vizsgálat előzetes eredményei szerint többféle drog, köztük ketamin, MDMA és benzodiazepin is jelen volt a szervezetében - közölte a The Guardian.

Az ABC News és a TMZ jelentései alapján a boncolás során metamfetamint, crack kokaint és egy rózsaszín kokain nevű szerkeveréket azonosítottak. Az Associated Press forrásai szerint a jelentés kokainnak való kitettséget mutatott, de nem határozta meg, mennyi volt Payne vérében halálakor.

A végleges toxikológiai eredmények csak hetek múlva várhatóak.

Az argentin ügyészség vizsgálja az esetet, miután Payne boncolása megerősítette, hogy a halálát traumás sérülések okozták, amelyek összhangban vannak a háromemeletes zuhanással. Az ügyészek kizárták, hogy idegenkezűség történt volna. Payne szobájában törött bútorokat és kábítószernek tűnő anyagokat találtak, és a feltételezés szerint az énekes esése idején kábítószer okozta idegösszeomlást szenvedett. A nyomozók Payne szobájában klonazepámot, airsoft fegyvereket, vény nélküli gyógyszereket, valamint egy összetört tévéképernyőt is találtak. A szállodaigazgató röviddel Payne halála előtt értesítette a hatóságokat egy agresszív vendégről, aki feltehetően kábítószer és alkohol hatása alatt állt.

Payne halála mély gyászt váltott ki rajongóiból és a popipar szereplőiből világszerte. Édesapja, Geoff Payne Buenos Airesben tartózkodik, hogy intézze fia maradványainak hazaszállítását. Az argentin hatóságok várhatóan a következő héten adják ki a holttestet, és ezzel lehetővé válik a hazaszállítás Angliába, ahol a rajongók gyászolják a néhai zenészt.




Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Zene

További cikkek