Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese

10perc.hu
2024. 10. 17.
Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese

Liam Payne, a világhírű One Direction egykori tagja, tragikus körülmények között vesztette életét egy Buenos Aires-i hotel erkélyéről lezuhanva, mindössze 31 évesen.

Liam Payne, a One Direction egykori sztárja, 31 éves korában tragikus balesetben életét vesztette Argentínában. A Buenos Aires-i rendőrség szerint Payne egy szálloda harmadik emeletéről zuhant le, és holttestét a mentőszolgálat érkezésekor találták meg - közölte a BBC.

A zenész a világhírű One Direction fiúcsapat tagjaként vált ismertté, majd sikeres szólókarriert épített. Az eset körülményeit a hatóságok vizsgálják, miközben a rajongók és barátok világszerte gyászolnak.

Az esemény a zenész életének utolsó pillanatait is tragikus fényben tünteti fel, hiszen Payne néhány órával a halála előtt még egy boldog üzenetet osztott meg közösségi oldalán. A rajongók azonnal gyertyákat gyújtottak a szálloda előtt, miközben a brit külügyminisztérium is megerősítette, hogy kapcsolatban áll az argentin hatóságokkal. Alberto Crescenti, a helyi sürgősségi szolgálat igazgatója elmondta, hogy Payne súlyos sérüléseket szenvedett, a halálának pontos okát pedig további vizsgálatok fogják megállapítani.

Payne karrierje az X Faktorban indult, majd a One Direction révén világsztárrá vált, olyan slágerekkel, mint a What Makes You Beautiful és a Story of My Life. Barátai és kollégái, köztük Max George és Olly Murs, fájdalmas üzenetekben búcsúztak tőle a közösségi médiában.




Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Zene

További cikkek