Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Visszatér a színpadra Szász Júlia

10perc.hu
2024. 09. 18.
Visszatér a színpadra Szász Júlia

Szász Júlia visszatér a színpadra a Centrál Színházban, ahol Martinovics Dorina szerepét veszi át a 2:22 című thrillerben, egy évvel súlyos balesete után.

Szász Júlia egy évvel súlyos balesete után visszatér a színpadra, a Centrál Színházban vendégművészként lép fel, ahol Martinovics Dorina egyik szerepét veszi át a 2:22 című thrillerben - közölte a hvg.

A Centrál Színház bejelentése szerint Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó vendégművészként csatlakoztak a társulathoz, és bár eredetileg a Proof – Egy bizonyítás körvonalai című darabban debütáltak volna, Szász Júliának új feladata adódott. Martinovics Dorina anyai örömök elé néz, így szerepeit más színésznők veszik át az évadban. Szász Júlia a 2:22 című thrillerben lép majd színpadra, miközben más előadásokban Ágoston Katalin és Hermányi Mariann helyettesítik Martinovicsot. A Prima Facie egy időre lekerül a műsorról, de 2025 őszén visszatér.

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó tavaly novemberben súlyos balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban, amikor a Rómeó és Júlia előadása közben lezuhantak egy magas díszletről. A baleset utáni hónapokban több színész, köztük Farkas Dénes és Udvaros Dorottya is távozott a társulatból.


Főkép forrása:
Nagyerdei Szabadtéri Színpad (Facebook)
Címkék:
#Színház

További cikkek