Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Elmarad Kevin Cosner második western filmjének premierje

10perc.hu
2024. 07. 12.
Elmarad Kevin Cosner második western filmjének premierje

Kevin Costner westernje, a Horizon második része, moziba kerülésének tervezett időpontját elhalasztották a stúdiók

A Horizon: An American Saga - Chapter 2 moziba kerülésével kapcsolatosan Kevin Costner westernje meglehetősen mozgalmas utat járt be. Az eredeti tervek szerint augusztus 16-án kellett volna bemutatni a mozikban, ám a Territory Pictures és a New Line Cinema közösen úgy döntöttek, hogy elhalasztják a premier időpontját - tájékoztat a Variety cikke. 

Ennek oka, hogy a film első része kevésbé teljesített a jegypénztáraknál, mint várták, így több időt szeretnének adni annak, hogy a közönség felfedezhesse és megismerhesse ezt a nagyszabású western-eposzt.

Kevin Costner, aki nemcsak színészként, hanem rendezőként is részt vett a projektben, komoly anyagi erőforrásokat is mozgósított a film elkészítéséhez. Elmondása szernt jelenleg 38 millió dollárja van a filmben.

A költségek a második rész forgatásával együtt már közelítették a 100 millió dollárt, de a nyitóhétvégén mindössze 11 millió dollárt kerestek rajta, és a harmadik helyen landolt a hazai bevételi listán.

A döntés, hogy a második fejezet bemutatását elhalasztják, lehetőséget ad arra, hogy a Horizon franchise további részei is nagyobb figyelmet kapjanak a közönség körében, legyen szó mozis vetítésekről, prémium VOD-platformokról vagy streaming szolgáltatókról. Az alkotók és a stúdiók bíznak abban, hogy az extra idő lehetőséget biztosít arra, hogy a film több nézőhöz eljusson, és jobban teljesítsen a piacon.


Főkép forrása:
Warner Bros. Pictures/YouTube
Címkék:
#Film

További cikkek