Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Megérkezett a Gladiátor II. előzetese, kiderült a premier dátuma is

10perc.hu
2024. 07. 10.
Megérkezett a Gladiátor II. előzetese, kiderült a premier dátuma is

A Gladiátor régóta várt folytatásának film előzetese végre megérkezett, amely látványos és izgalmas harcjeleneteket mutat be az arénában és azon kívül.

Korábban lapunk megírta, hogy hamarosan érkezik a Gladiátor második része, most azonban megkaptuk az előzetest is. Ridley Scott rendezésében a film számos izgalmas elemet tartalmaz, beleértve az előzetes elején látható vízi csatát a Colosseumban vagy az orrszarvúval való összecsapást. A film középpontjában Paul Mescal áll, aki Luciust, az első részből megismert Lucilla fiát alakítja, és Commodus császár unokaöccseként tér vissza Rómába.


A történet Mescal karaktere és Pedro Pascal által megformált Marcus Acacius római tábornok közötti konfliktusra összpontosít. Az előzetes számos visszautalást tartalmaz az első rész főszereplőjére, a Russell Crowe által játszott Maximusra.

A BBC elárulta, hogy a folytatásban Luciusnak meg kell küzdenie a Denzel Washington által alakított Macrinus nevű befolyásos személyiséggel is. A filmben szereplő ikercsászárokat Joseph Quinn és Fred Hechinger alakítják. 

Az első Gladiátor film 2000-ben hatalmas sikert aratott, öt Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb színészi alakításért járó díjat is - írja a Telex.

A trailer végén Mescal és Pascal összecsapása az arénában feszültséggel teli jeleneteket ígér, azonban a premierre még várni kell, idén november 22-án várható.

Főkép forrása:
Paramount Pictures/YouTube
Címkék:
#Film

További cikkek