Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Két év után ismét Balaton Parádé!

10perc.hu
2022. 06. 30.
Két év után ismét Balaton Parádé!

Nemzetközi sztárokkal tért vissza a Balaton Sound, amelyet a szokásoknak megfelelően Zamárdiban rendeznek meg, és az őrület egészen vasárnap hajnalig tart.

Két év szünet után nagy nemzetközi sztárokkal tért vissza Európa egyik legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja, a Balaton Sound. A négy nap alatt a mainstream elektronikus tánczene olyan világsztárjai lépnek a fesztivál nagyszínpadára, mint a holland Martin Garrix, a brit Alok, a belga Dimitri Vegas & Like Mike, az amerikai Marshmello, a svéd Alesso, a német Robin Schulz és Paul van Dyk , az izraeli Vini Vici, vagy az ausztrál Timmy Trumpet.

Idén a legnagyobb magyar underground elektronikus zenei fesztivált, a B my Lake-et is a Balaton Sound részeként tartják meg a techno, a tech-house, a minimál és a house rajongóinak két színpadon a stílus több mint ötven nemzetközi sztárjával.



Az idei Balaton Sound komplex VIP élményt nyújt négy tematikus helyszínnel, amelyek közül egy a Las Vegas-i kaszinók világát idézi, egy másik a vízparton belső medencés beach partyval várja a közönséget, a B my Lake színpadaihoz tartozó egy-egy kiemelt terasz között pedig egy szafari tematikájú területet építenek fel.

A programokat Európa különböző tájairól érkező utcaszínházak művészei is színesítik, de láthatóak kite-osok, tükrös gólyalábas zsonglőrök, levegőartisták, és led dobos formáció is vonul majd a fesztivál területén. Lesz divatbemutató is Ferencz Borbála és Kiss Márk, valamint a belga Sander Bos tervező közreműködésével, Lakatos Márk art direkciójával.

Főkép forrása:
MTI/Lakatos Péter
Címkék:
#Balaton

További cikkek