Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Öngyilkos lett Harry herceg volt barátnője

10perc.hu
2023. 06. 12.
Öngyilkos lett Harry herceg volt barátnője

Harry herceg rövid ideig volt együtt a műsorvezetőként dolgozó nővel, aki 2020 februárjában vetett véget az életének, mindössze negyvenévesen.

Öngyilkos lett Harry herceg exbarátnője, Caroline Flack, mondta el a királyi család tagja a bíróság előtt tett tanúvallomásában. A herceg a londoni Királyi Bíróság Legfelsőbb Bíróságán jelent meg, amely a brit Mirror Group Newspapers (MGN) ellen indított csoportos pert tárgyalja. Harry herceg rövid ideig volt együtt a műsorvezetőként dolgozó nővel, aki 2020 februárjában vetett véget az életének, mindössze negyvenévesen – írta a PageSix.

A herceg arról beszélt, hogy több párkapcsolata is megsínylette, ahogy a brit bulvársajtó kezelte őt: emiatt ért véget kapcsolata Chelsy Davyvel is, akivel hosszú ideig együtt volt. Arról beszélt: amikor pedig Caroline-nal járt, az újságírók jogtalanul lehallgatták a telefonját, így ráleltek a tartózkodási helyükre. Azt mondta: „A történetből egyértelműen kiderül, hogy a fotósok már ott voltak, mielőtt én odaértem. Láttak megérkezni. Az este kifejezetten rólam és Caroline-ról szólt, aki már nincs velünk.”

Főkép forrása:
BBC/AFP

További cikkek