Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Ez döbbenetes! Több, mint száz belgrádi iskolában volt bombariadó

10perc.hu
2023. 05. 17.
Ez döbbenetes! Több, mint száz belgrádi iskolában volt bombariadó

A szerb oktatási minisztérium tájékoztatása szerint ma összesen 78 általános és 37 középiskola e-mail címére érkezett fenyegetés.

Az elmúlt hetek történései alapján – két héttel ezelőtt egy 13 éves, hetedikes diák az iskolájában lelőtte kilenc társát és az iskolaőrt, valamint egy tanárt és további öt diákot megsebesített – bármilyen fenyegetést komolyan vesznek Belgrádban. És ezúttal volt is mit komolyan venni.

Több, mint száz belgrádi iskolában volt bombariadó ma reggel, a rendőrség folyamatosan ellenőrzi a helyszíneket. Az oktatás a szóban forgó iskolákban vagy elmarad, vagy távoktatás formájában zajlik ezen a napon - közölte a szerbiai oktatási minisztérium, amely elárulta, 78 általános és 37 középiskola e-mail címére érkezett fenyegetés.

Az utóbbi egy év során több - később hamisnak bizonyult - bombariadó is volt a szerbiai iskolákban, a hatóságok minden esetet kivizsgáltak, ám nem hozták nyilvánosságra a nyomozás eredményeit, csak annyit közöltek: a levélírók között volt kiskorú fenyegető, de olyan is történt, hogy külföldi címről érkezett a levél.

Főkép forrása:
Hír TV

Hirdetés

További cikkek