Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Megzsarolták Medvegyevet, Putyin hajlandó lenne 20 millió dollárt kifizetni hűséges harcostársáért

10perc.hu
2023. 02. 11.
Megzsarolták Medvegyevet, Putyin hajlandó lenne 20 millió dollárt kifizetni hűséges harcostársáért

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettesét korábbi biztonsági őre zsarolja olyan videókkal, melyeken állítólag FSZB-tiszteket végeznek ki.

Igencsak érdekes hír látott napvilágot Oroszországból, miszerint az egykori orosz elnököt és miniszterelnököt, orosz Biztonsági Tanács jelenlegi elnökhelyettesét, Dmitrij Medvegyevet megzsarolták – írta az Index. Erről a Generall SVR Telegram-csatornája számolt be, amelyet a hírek szerint az Orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat volt altábornagya szerkeszt.

Mint írták, a katonákkal folytatott megbeszélés után Vlagyimir Putyin orosz elnök meghallgatott egy beszámolót a külföldre menekült volt FSZB-tiszt helyzetéről. A Szövetségi Biztonsági Szolgálat korábbi munkatársa, aki állítólag sokáig Dmitrij Medvegyev biztonsági őre volt, most azzal zsarolja a politikust, hogy „eladja” a médiának a birtokába kerülő videókat, amelyeken az látható, ahogy FSZB-tiszteket végeznek ki.

A zsarolónak állítólag arról is van videója, ahogy gúnyt űznek Medvegyevből a tisztek. Az egykori biztonsági őr húszmillió dollárt követel kriptovalutában, és azt ígéri, hogy minden bizonyítékot elpusztít és mindent elfelejt, amit látott. A csatorna információja szerint Putyin a hírre reagálva csak annyit mondott: egyelőre semmit sem lehet tenni, a zsaroló elérhetetlen, ezért a dolgok jelenlegi állása szerint fizetni kell neki.

Főkép forrása:
kremlin.ru

További cikkek