Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Öt mellkaslövéssel lett „öngyilkos” egy újabb Putyin-bizalmas

10perc.hu
2022. 11. 17.
Öt mellkaslövéssel lett „öngyilkos” egy újabb Putyin-bizalmas

A rejtélyes körülmények között elhunyt Vadim Bojko ezredes a vlagyivosztoki részleges katonai mozgósításért felelt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Oroszországban az öngyilkosságnak számos olyan módja lett ismert, ami azért sokféle kérdést felvet az emberekben. Többen felakasztották vagy főbe lőtték magukat – persze előtte a családjukat is kiírtották – olyan Vlagyimir Putyinhoz köthető oligarchák vagy egykori illetve mostani katonai vezetők, akik esetleg sokat tudtak.

De volt kórházi ablakon kieső áldozat, netán a luxusjachtjáról hirtelen a tengerbe eső egykori barát. Most éppen a vlagyivosztoki részleges katonai mozgósításért felelős Vadim Bojko ezredes érezte úgy, nem ér semmit az élete.


A kétgyermekes családapa boldog házasságban élt, mielőtt hirtelen "öngyilkos" lett      Fotó: The Sun


Az orosz toborzótiszt belépett az irodájába, majd öt lövést lehetett hallani. Az egyik beosztottja azonnal a férfi után rohant, ő talált rá az ezredes holttestére – írta meg a Sun. A BAZA nevű lap – amely szoros kapcsolatban áll a bűnüldöző szervekkel – úgy értesült, hogy a nyomozók öt töltényhüvelyt és négy Makarov pisztolyt találtak a halott ezredes mellett.

És miután öt mellkaslövés volt látható az ezredes testén, ráadásul semmilyen búcsúlevelet sem hagyott, így teljesen „logikusnak tűnik, hogy a hatóságok első körben nem zárták ki az öngyilkosság lehetőségét. Noha a BAZA feltette azt a banális kérdést, miszerint egy ember miként lőheti ötször magát mellkason, a hatóság válasza a hallgatás volt…

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek