391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Ismeretlen rejtélyes fémgömb zuhant le Mexikóban

10perc.hu
2022. 08. 05.

Egy elismert mexikói meteorológus - Isidro Cano Luna - posztolt a rejtélyes gömbről, viszont a szakértők erősen megkérdőjelezik, hogy ember keze által készült űreszköz lezuhant darabja lenne.

Az ismeretlen fémgömböt egy fán találták meg, amely az égből zuhant le a hatszázezres lakosú Veracruz városában.- írja a raketa.hu.

Isidro Cano Luna a facebookon tette közzé észrevételeit: a gömb hétféle különböző ötvözetből készült, és felismerhető rajta egy antenna, illetve valamiféle kód díszíti. A gömb állítólag vasárnap este, helyi idő szerint este 10 körül zuhant egy fa lombjára Veracruz Lomas del Río Medio nevű részében.

Továbbá Luna beszámolója szerint akik látták a gömböt lezuhanni, azt mondták, hogy a tárgy zuhanás közben hangot adott ki magából.

Mivel mindez időben nagyjából egybeesett a kínai rakétafokozat lezuhanásával, így egyesek ezt összekötötték az eseménnyel. Viszont égési nyom nem található az idegen tárgyon és a világ egy teljesen más pontján ért földet. A szakértők elég kevés esélyt látnak ennek a ténynek a valódiságára.

Később Luna arról számolt be, hogy hajnali 3-kor elszállították a gömböt Veracruzból, és hozzá tette: nem tudja, hogy mi lehet ennek a tárgynak a végállomása.

Főkép forrása:
facebook.com/IsidroCanoMeteorologo

További cikkek