Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Időjárás: Erre készülj a hét elején és október 23-án

10perc.hu
2024. 10. 21.
Időjárás: Erre készülj a hét elején és október 23-án

Ezen a héten is élvezhetjük az őszi napsütést és a kellemes időjárást, bár a reggelek hűvösek lesznek, a délutáni hőmérséklet 15-20°C között alakul.

A HungaroMet Zrt. előrejelzése szerint ezen a héten is folytatódik a nyugodt, száraz őszi időjárás. Hétfőn a reggeli pára és köd feloszlása után többórás napsütésre lehet számítani, és bár a hajnalok csípősek lesznek, napközben a hőmérséklet 14-19°C között alakul. A délkeleti szél főként az Észak-Dunántúlon időnként megélénkül.

Kedd: Derült és napsütéses idő

Kedden is túlnyomóan derült idő várható, gyengén felhős égbolttal. A reggelek hűvösek maradnak, a minimumhőmérséklet 1-8°C között alakul, de a szélvédett helyeken akár -3°C-ig is hűlhet a levegő. A nappali csúcshőmérséklet elérheti a 14-21°C-ot.

Szerdán, az október 23-i ünnepen változékonyabb idő

Szerdán, az október 23-i nemzeti ünnepen, a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés várható. Az ország északnyugati részén előfordulhat egy-egy zápor, és megélénkülhet az északi, északkeleti szél. A hajnalra várható minimumhőmérséklet 2-9°C között lesz, de a szélcsendes területeken fagypont alatti értékek is előfordulhatnak. Délutánra a hőmérséklet 15-20°C közé emelkedik.

Címkék:
#Időjárás

További cikkek