Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Idős házaspár és egy nő halt meg lakástűz következtében

10perc.hu
2024. 10. 17.
Idős házaspár és egy nő halt meg lakástűz következtében

Az elmúlt két napban három ember vesztette életét lakástűzben Magyarországon.

Egy idős házaspár Tiszaderzsen, egy idős nő pedig Gyulán halt meg, miután tűz ütött ki otthonaikban. A hatóságok még vizsgálják a tüzek pontos okait - közölte a HáziPatika.

Hétfő délután érkezett segélyhívás a tiszaderzsi Fő utcai házból, ahol egy ismerős próbált bejutni az ott élő idős házaspárhoz. A kiérkező tűzoltók kéziszerszámokkal nyitották ki a bejárati ajtót, de már csak a pár holttestét találták meg a házban, ahol korábban tűz pusztított. A hálószobában több berendezési tárgy, köztük a matrac és a kanapé is leégett.

Kedden hajnalban Gyulán, a Dürer Albert utcában egy másik tűzeset történt, ahol a tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre. A kétszáz négyzetméteres családi ház földszintjén egy idős nő holttestére bukkantak, miután az ágy és több ruhadarab lángra kapott a szobájában. 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-bejegyzésében arra figyelmeztetett, hogy „A tűz nem válogat és mindenkit körültekintésre intett: Legyél otthon IS körültekintő, vigyázz magadra, és vigyázz másokra is!


Főkép forrása:
Illusztráció
Címkék:
#Katasztrófa

További cikkek