Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

,,Nevezzétek vissza a Széll Kálmán teret Moszkva térre, és hívjátok meg Orbán Balázst!"

10perc.hu
2024. 10. 15.
,,Nevezzétek vissza a Széll Kálmán teret Moszkva térre, és hívjátok meg Orbán Balázst!"

Október 23-án a Tisza Párt megemlékezést szervez az 1956-os forradalom hőseinek tiszteletére. Magyar Péter, a párt elnöke provokatív üzenetet küldött a Fidesznek.

A Tisza Párt október 23-án megemlékezést rendez, melyet Magyar Péter, a párt elnöke hirdetett meg a Facebook-oldalán. Az esemény célja, hogy tisztelegjenek az 1956-os forradalom szabadságharcosai előtt, és kifejezzék a párt elkötelezettségét Magyarország valódi függetlensége és szuverenitása mellett - írta a 24.hu.

A rendezvény meghívójában Magyar Péter kihívó hangnemben kérdezi: „Vajon miért nem mer/akar a Fidesz október 23-i megemlékezést tartani Budapesten? Miért nem mer az 1956-os hőseink emlékéről beszélni? Esetleg nincs megfelelő helyszín vagy szónok? Legyetek tökösek, skacok, és nevezzétek vissza a Széll Kálmán teret Moszkva térre, és hívjátok meg Orbán Balázst!"

Az esemény október 23-án 15 órakor kezdődik a Bem József-szobornál, ahonnan a résztvevők közösen vonulnak át a Széna térre. Itt 16:30-kor folytatódik a megemlékezés.

Az esemény nyilvános, és minden érdeklődőt szívesen várnak, hogy együtt emlékezzenek az 1956-os forradalom hőseire, és kifejezzék a nemzeti függetlenség melletti elkötelezettségüket.

Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldala

További cikkek