Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

„Vége annak a világnak, hogy kussolunk!” - Nagy Feró

10perc.hu
2024. 10. 11.
„Vége annak a világnak, hogy kussolunk!” - Nagy Feró

Nagy Feró kemény kritikát fogalmazott meg Nyugat-Európa jelenlegi állapotával kapcsolatban, és szó esett a Beatrice zenekar jövőjéről is.

Nagy Feró, a Kossuth-díjas rockzenész és a Beatrice együttes frontembere az interjúban őszintén beszélt a jobboldali közösséghez való tartozás előnyeiről, a migrációval kapcsolatos tapasztalatairól és a jövőbeni politikai szerepvállalásáról - közölte a Magyar Nemzet. 

Feró szerint a jobboldali közösség egyik legnagyobb értéke az, hogy ők kimondják az igazságot, még akkor is, ha támadások érik őket emiatt. „Azért jó a jobboldali közösséghez tartozni, mert mi akkor is ki merjük mondani az igazságot, ha iszonyú támadásokat kapunk miatta” – nyilatkozta. Kiemelte, hogy bár nem értenek egyet az LMBTQ-kérdésekkel, elfogadják a másságot, ugyanakkor kritikusan tekintenek arra, hogy ezek a témák ennyire elterjedtek a politikában. „Nem szeretjük azt, hogy a szexuális identitás beköltözött a politikába” – tette hozzá.

A migráció kapcsán Nagy Feró elmondta, hogy szerinte az Európába érkező migránsok valójában „honfoglalók”, akik a saját kultúrájukat próbálják meg rákényszeríteni a befogadó országokra. Saját tapasztalataira hivatkozva említette, hogy Németországban és Dániában már harmadik világbeli állapotokat tapasztalt. „Az európai tapasztalatok azt mutatják […] hogy ők honfoglalók, mert a saját képükre akarják formálni a befogadó országot. Mi ezt nem szeretnénk, maradjanak csak otthon!” – fogalmazott keményen.

Nagy Feró azt is elmondta, hogy 2026-ban szeretne aktívan részt venni a választási kampányban, mert szerinte „vége van annak a világnak, hogy kussolunk.” Elmondása szerint fontosnak tartja, hogy kiálljon a kormány mellett, és segítse a jobboldal további sikereit: „Menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!”

A zenekar jövőjéről szólva Nagy Feró elmondta, hogy bár változások történtek a Beatrice felállásában, a zenekar továbbra is aktívan koncertezik, és új lemezen is dolgoznak. Az október 11-i budapesti koncertjükön Csillag Endre lesz a sztárvendég.

Főkép forrása:
Nagyferó és a Beatrice Facebook

További cikkek