Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Dudás Miklós édesapjának folyamatosan romlik az állapota

10perc.hu
2024. 10. 07.
Dudás Miklós édesapjának folyamatosan romlik az állapota

Dudás Miki nyilatkozott a brutális támadás után, és elmondta, hogy édesapja kritikus állapotban van, valószínűleg soha nem fog felépülni.

Dudás Miki kajakozó édesapját brutálisan megverték egy benzinkúton, hatan támadtak rá két autóból kiszállva. A férfi azóta is kómában van, és az orvosok szerint valószínűleg soha nem fog felépülni. Dudás Miki a TV2 Mokka műsorában mesélt részletesen a történtekről, amely egy piacon terjedő pletykából indult - írta a Bors.

,,Egy pletyka miatt indult el az egész, a piacon, ahol dolgozunk, egy nő azt terjesztette Apukámról, hogy megcsalja Anyukámat. A dolog hónapok óta tartott, a szüleimnek majdnem ráment a házassága erre, mert rengeteg vita született ebből. A nő a piacon rejtett számról hivogatta Apukámat, sőt másokkal is felhívatta.” – mesélte Miki, aki hozzátette, hogy apja végül szembesítette a nőt, ami után a nő az öccsét, egy bokszolót, hívta segítségül. A találkozásból azonban brutális támadás lett.

,,Apukám nagyon szeretett volna pontot tenni ennek a történetnek a végére, úgy volt, hogy ketten találkoznak. Aztán felhívtak engem is és megfenyegettek, hogy agyon fogják verni őt, amit nyilván nem hagyhattam, szóltam apának is, és abban maradtunk, hogy odamegyek vele, ha bármi baj lenne, akkor ne egyedül legyen. Amikor ott voltunk, mint a filmekben, egyszercsak megérkezett két másik autó, amiből kiszállt hat megtermett, kigyúrt ember és azonnal ütni kezdték."

Miki elkeseredetten beszélt édesapja esélyeiről is: „ha túl is éli, amire kevés az esély, akkor sem fog tudni járni, beszélni és biztosan pelenkázni kell majd.” Elárulta, hogy a családja, különösen édesanyja, nehezen viseli a történteket, és bár reménykednek a támadók felelősségre vonásában, már semmi nem hozhatja vissza édesapját a régi életébe.

A támadás mögött álló személyek közül néhányan nem érzik magukat felelősnek, de Dudás bízik abban, hogy a börtönben majd szembesülnek tettük súlyával.

Főkép forrása:
Blikk Rúzs Facebook

További cikkek