Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Éber kómában fekszik Dudás Miklós édesapja

10perc.hu
2024. 10. 03.
Éber kómában fekszik Dudás Miklós édesapja

Dudás Miklós, világbajnok kajakos, egy megrázó közösségi média bejegyzésben számolt be édesapja tragikus állapotáról, miután brutális támadás érte egy benzinkúton.

A kajakozó elmondása szerint augusztus 30-án, alig másfél perc alatt, hat bokszoló támadt rá 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapjára, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy jelenleg is éber kómában van - írta a 24.hu.


Dudás a Story Magazinnak nyilatkozott az esetről, ahol részletesen felidézte a történteket:

"Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik" – mondta a sportoló a lapnak.

A támadás óta édesapja kórházban fekszik, és állapota folyamatosan romlik: agyhártyagyulladást és vérmérgezést is kapott. Dudás elmondta, hogy ha édesapja fel is ébredne, teljesen kiszolgáltatott életet élne, de jelenleg "nem úgy tűnik, hogy ebből kijön, 40 kilót fogyott."

A család tragédiáját tovább súlyosbítja, hogy az édesanya nem tud megbirkózni a helyzettel, és kijelentette: "nem akar a férje nélkül élni."

A magazin úgy értesült, hogy a támadás egy piacon terjedő pletykából indult, mely szerint Dudás édesapja megcsalja a feleségét. Miután a férfi felszólította a pletykát terjesztő nőt, hogy hagyja abba a rágalmazást, a nő testvérei támadtak rá és fiára. Bár előzetesen egy békés találkozót beszéltek meg, Dudás előre érezte, hogy jobb lesz, ha elkíséri apját.

"Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat" – tette hozzá a kajakozó.

Főkép forrása:
Kiskegyed Facebook
Címkék:
#Katasztrófa

További cikkek