Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kígyózó sorok a véradáson Sallai Nóráért

10perc.hu
2024. 10. 03.
Kígyózó sorok a véradáson Sallai Nóráért

Hosszú sor kígyózott a véradó hely előtt, hogy segítsenek Sallai Nórának, akinek életmentő műtéteihez sürgősen vérre van szüksége.

Sallai Nóra, a Jóban Rosszban egykori színésznője és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek péntek este Alsónémediben, amikor egy száguldó BMW csapódott az autójukba. A színésznőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, állapota válságos, és az orvosok jelenleg is az életéért küzdenek a fővárosi klinika intenzív osztályán. Nórára műtétek sorozata vár, ezért nagy mennyiségű vérre van szüksége - közölte a Blikk.

A tragédia után gyorsan megmozdult az ország, és rengetegen ajánlottak fel vért a színésznő számára. Kakasy Dóra, Sallai Nóra egykori kollégája is megszólalt, kiemelve a segítségnyújtás fontosságát: „Azt remélem, hogy mindannyiunkban van egy gomb, ami benyomódik, hogy mi az, amiben segíteni tudunk... Ha valakit személyesen ismersz, akkor még inkább ott van, hogy segíteni kell.”

A véradások egyik helyszíne a Westend bevásárlóközpont volt, ahol már a nyitás után hosszú sorok kígyóztak. Színészkollégák és civilek egyaránt megjelentek, hogy segítsenek. Emma, az egyik véradó, bár személyesen nem ismeri Nórát, elmondta: „Korábban nekem is volt súlyos autóbalesetem, így még inkább fontosnak tartottam, hogy itt legyek. Örülök, hogy elég sokan eljöttek.”

A Jóban Rosszban egykori főszereplője, Jánosi Dávid, aki dr. Nemes Viktort alakította a sorozatban, szintén vért adott Nóra számára: „Nem volt egy pillanatra sem kérdés, hogy itt kell lennem és segítenem.” Az egész országot megérintette a színésznő tragédiája, és egy emberként fogtak össze a segítségnyújtásért.

Főkép forrása:
Józan László Facebook

További cikkek