Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Korlátozások az M0-s autóút vecsési szakaszán: javítások kezdődnek szerdától

10perc.hu
2024. 09. 24.
Korlátozások az M0-s autóút vecsési szakaszán: javítások kezdődnek szerdától

Forgalomkorlátozásokra és menetidő-növekedésre kell számítani az M0-s autóút vecsési szakaszán szerdától a javítási munkálatok miatt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden bejelentette, hogy szerdától forgalomkorlátozásokra és menetidő-növekedésre kell számítani az M0-s autóút M5-ös és M4-es autópályák közötti vecsési szakaszán. A változások a betonburkolat javítása miatt lépnek életbe, a terelés kiépítése szerdán kezdődik - közölte az Index.

A tervek szerint október 2-án az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a délelőtti és kora délutáni órákban az alacskai pihenőhely zárva lesz. Ezt követően, október 3-tól, a felújítási munkák teljes ideje alatt, a 36-os és 41-es kilométerszelvények között a külső és a leállósáv lezárásra kerül, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján haladhat. Az M3-as autópálya irányába a külső és a leállósáv használható marad.

A várhatóan október 21-ig tartó munkálatokra jelzőtáblák hívják fel a figyelmet, és a közlekedők mindkét irányban sebességkorlátozásra és menetidő-növekedésre számíthatnak.

Ezen felül hamarosan a Ferihegyi repülőtérre vezető utat is felújítják és kibővítik, a beruházás várhatóan 2026-ban kezdődik és 3,5-5 évig tart. 

Főkép forrása:
Géza Mogyorósi/Wikimedia Commons
Címkék:
#Autópálya

További cikkek