Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Hétvégi időjárás: Napos, szeles idő, de kedden már esőre is számíthatunk

10perc.hu
2024. 09. 20.
Hétvégi időjárás: Napos, szeles idő, de kedden már esőre is számíthatunk

Napos, szeles idő vár ránk a hétvégén. Pénteken 21-26 °C, szombaton és vasárnap 22-26 °C. Hétfőn felhősödés, kedden eső is lehet- közölte az Időkép.

Péntek: Napsütéses idő vár ránk, de helyenként megjelennek nagyobb gomolyfelhők a Dunántúlon. Elsősorban nyugaton és délnyugaton fordulhatnak elő elszórt futó záporok. Élénk északkeleti szél fúj, a nappali hőmérséklet 21-26 °C között alakul.

Szombat: Napos, csapadékmentes időben lesz részünk, felhők alig lesznek az égen. Hajnalban és reggel nyugaton és délnyugaton párás, ködös idő lehet. Reggel 3-13 °C, csúcshőmérséklet 22-26 °C.

Vasárnap: Kellemes, kora őszi idő vár ránk, sok napsütéssel és csapadék nélkül. Hajnalban pára, köd képződik. A reggeli hőmérséklet hűvös lesz, délután 21-26 °C.

Hétfő: A Dunántúlon és középen gyakrabban felhősödik az ég, keleten és északkeleten viszont napos idő lesz. Csapadék sehol sem várható. Élénk déli, délkeleti szél, hőmérséklet 21-27 °C.

Kedd: Több felhő várható, és a Dunántúlon, majd a középső országrészben eső, zápor, helyenként zivatar is előfordulhat. Az élénk szélben 21-28 °C-ra melegedhet a levegő.

Címkék:
#Időjárás

További cikkek