Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Árverésre bocsájtják Amy Winehouse emléktárgyait

10perc.hu
2024. 08. 31.
Árverésre bocsájtják Amy Winehouse emléktárgyait

Amy Winehouse emléktárgyai először kerülnek nyilvános árverésre a Sotheby's popkulturális aukcióján.

A Sotheby's aukciósház augusztus végén megnyitja első popkulturális aukcióját, amelynek keretében olyan legendás művész, mint Amy Winehouse személyes tárgyait is eladásra kínálják - számolt be a BBC.

Amy Winehouse hagyatékából több értékes tárgy kerül kalapács alá, köztük kézzel írt dalszövegek és egy személyre szabott bowlinging, amelyet a művész egy camdeni éjszaka után viselt. 

A legendás énekesnő egyik legjobb barátja, Tyler James, aki a tételeket az aukcióra bocsátotta, elmondta, hogy ez az árverés számára is egy új kezdet, amelynek célja, hogy Amy emlékét méltó módon őrizze meg.

A különleges tárgyak között szerepel egy ötoldalas kézirat is, amelyet Winehouse saját kezűleg írt, és szívecskékkel és pin-up lány grafikákkal díszített.

Az aukciós tárgyakat szeptember 9. és 12. között egy kiállításon is megtekinthetik az érdeklődők a Sotheby's New Bond Street-i galériájában Londonban. Az online licitálás augusztus 29-én, csütörtökön kezdődött, és várhatóan nagy érdeklődés övezi majd a különleges tételeket.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Zene

További cikkek