Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Terelőtáblákkal verekedett két férfi az M3-son

10perc.hu
2024. 08. 26.
Terelőtáblákkal verekedett két férfi az M3-son

Az M3-as autópályán két férfi súlyos verekedésbe keveredett, amely során terelőtáblákat használtak fegyverként.

Az M3-as autópályán történt incidenst az MKIF Zrt. Facebook-posztja számolt be. A verekedés a besorolásnál kezdődött, amikor egy kamion sofőrje úgy döntött, hogy az utolsó pillanatig a külső sávban halad, majd váratlanul bevág a belső sávba egy furgon elé. A poszt szerint a kamionos manővere „nem igazán” sikerült, de a pontos okokat nem részletezték. A helyszínen készült videó szerint a kamionos megelégelte a mögötte haladó furgon sofőrje reakcióit. Ennek eredményeképpen mindkét férfi kiszállt járművéből, és egymásnak esett - közölte a Telex.

A verekedés során a kamionsofőr és a furgon sofőrje kölcsönösen lökdöste egymást, és terelőtáblákat használtak mint fegyvereket. A kamionos egy táblát dobott a furgon sofőrje felé, aki viszont visszadobott valamit (a videón nem látszik pontosan, mi volt az), majd ő is felkapott egy táblát, és azzal ütötte meg a kamionost. A verekedés csúcspontján a két férfi intenzíven csapdosta egymást a táblákkal, majd végül mindketten visszaszálltak járműveikbe és elhajtottak.

A helyszínen a forgalom a verekedés miatt teljesen leállt, és csak fél órával később folytatódott. Az MKIF Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy autópályán ne szálljunk ki az autóból, ha megáll a forgalom, és ne próbáljunk tolakodni a besorolásnál, mivel végül mindenki be fog férni.

A verekedés itt tekinthető meg:


Főkép forrása:
Szemes Elek/Wikimedia Commons

További cikkek