Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kigyulladt egy raktárépület Nyíregyházán

10perc/MTI
2024. 08. 14.
Kigyulladt egy raktárépület Nyíregyházán

Kigyulladt több, ruhák tárolására használt raktárépület kedd délután Nyíregyházán, a tűzben egy ember megsérült.

Dudás Szilvia közlése szerint a lángok a Rákóczi utcában, a Tokaji út közelében lévő ingatlanokon csaptak fel, majd egy kétszintes irodaépületre is átterjedtek. A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók nagy erőkkel oltják a lángokat, a helyszínre tart több más egység és a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat - tette hozzá a szóvivő.

Még mindig oltják a raktártüzet Nyíregyházán

Még mindig oltják a kedden keletkezett raktártüzet Nyíregyházán, az oltásban több szabadnapos tűzoltó is részt vesz - közölte a katasztrófavédelem szerda reggel az MTI-vel.

Az oltáson kedd éjszaka tizenhat tűzoltóegység mintegy hatvan tűzoltója dolgozott. Szerda reggel a nyíregyházi, a nyírbátori, a kisvárdai, a hajdúnánási, szerencsi és a baktalórántházai hivatásos tűzoltók a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat, a munkát rakodógép segíti - olvasható az igazgatóság honlapján.

Egy embert a tűzoltók mentettek ki az épületből, őt átadták a mentőknek. Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére kedd éjszaka azt közölte, a helyszínről egy férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az oltás idejére több órára teljesen lezárták a forgalom elől a 38-as főút városból kivezető szakaszát. A tűz sűrű, fekete füstjét a város távolabbi pontjairól is látni lehetett.

Főkép forrása:
Nyíregyházi Televízió YouTube videó
Címkék:
#Katasztrófa

További cikkek