Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Megállapodást kötött az RTL és a 4iG Csoport

10perc.hu
2024. 08. 13.
Megállapodást kötött az RTL és a 4iG Csoport

Stratégiai megállapodást jelentett be az RTL Magyarország és a 4iG Csoport.

Az RTL Magyarország és a 4iG Csoport bejelentette, hogy stratégiai megállapodást kötöttek, amely alapján a 4iG lesz az RTL+ streamingszolgáltatás kizárólagos értékesítője a magyarországi távközlési piacon. A megállapodás értelmében 2025 januárjától az RTL Magyarország mellett kizárólag a 4iG Csoport terjesztheti az RTL+ szolgáltatást, így a Vodafone Magyarország és a DIGI ügyfelei is hozzáférhetnek a tartalmakhoz saját tévécsomagjaik részeként - közölte a hvg.

Az együttműködés részeként a 4iG műsorgyártási üzletága támogatni fogja az RTL Magyarországot az UEFA Bajnokok Ligája-meccsek közvetítésében is. Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója kiemelte, hogy a partnerség stratégiai jelentőségű az RTL+ számára, és fontos lépést jelent a hosszú távú üzleti fenntarthatóság felé.

Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója szerint a partnerség nemcsak a nézőkért és előfizetőkért folytatott versenyben jelentős, hanem hozzájárul a hazai televíziózási szokások megújításához is. A megállapodás révén magasabb szintre emelhetik a digitális televíziózást és a streamingszolgáltatásokat Magyarországon.

Az RTL és a 4iG közötti együttműködés különösen figyelemre méltó annak fényében, hogy a 4iG a Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) egyik legnagyobb technológiai cége.

Főkép forrása:
RTL (Facebook)

További cikkek