Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Meghalt egy néző a révkomáromi Azahriah koncerten illetve a Körös-toroki napokon is

10perc.hu
2024. 08. 05.
Meghalt egy néző a révkomáromi Azahriah koncerten illetve a Körös-toroki napokon is

Két tragédia történt egy hétvégén: egy férfi meghalt Azahriah koncertjén Révkomáromban, míg egy másik haláleset történt a Körös-toroki napokon Csongrádon.

Szombat este Azahriah koncertjén, Révkomáromban, egy 55 éves férfi, aki unokáival érkezett az eseményre, a helyszínen szívrohamot kapott - számolt be róla a Telex. A Sziakomárom hírportál beszámolója szerint Gróf Lóránt, a biztonsági szolgálat vezetője elmondta: „A mentősök, a tűzoltók, a rendőrök és a biztonsági cég emberei – köztük jómagam is – hosszú perceken át, közel 40 percig felváltva küzdöttünk a férfi életéért.” Sajnos, minden erőfeszítés ellenére, a férfi életét nem sikerült megmenteni.

Azahriah vasárnap délután reagált a tragédiára Instagramon, kifejezve mély sajnálatát és felelősségérzetét. „Tudom, hogy ez nem old meg semmit, de szeretném a családnak felajánlani a komárnói koncert rám eső bevételének nagyobbik részét – írta az énekes, hozzátéve, hogy a gyászoló hozzátartozók keressék a menedzsmentjét.

A Körös-toroki napokon is tragédia történt

Vasárnap hajnalban egy újabb tragédia történt, ezúttal a csongrádi Körös-toroki napokon. A Tények tudósítójának beszámolója szerint egy szemtanú elmondta, hogy egy fiatal férfi esett össze egy szórakozóhely előtt, körülbelül 50 méterre tőlük. Több ember, köztük biztonsági őrök is, azonnal a segítségére siettek. A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek és közel egy órán át próbálták újraéleszteni a férfit, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét.

A rendőrség azonnal lezárta a területet és nyomozók is érkeztek, hogy kivizsgálják a tragédia körülményeit. A csongrádi rendezvényt azonnal leállították és a jelenlévőket hazaküldték.

 

Főkép forrása:
Bővebben Facebook oldala
Címkék:
#Azahriah

További cikkek