Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Találkozik Karácsony Gergellyel Magyar Péter

10perc.hu
2024. 07. 29.
Találkozik Karácsony Gergellyel Magyar Péter

Youtube-műsorában többek között a Karácsony Gergellyel való találkozót jelentette be Magyar Péter.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, csütörtökön találkozik Karácsony Gergely főpolgármesterrel, hogy megbeszéljék a közgyűlésbeli közös munka részleteit - közölte a Telex.

A találkozóra egy "informális egyeztetés" keretében kerül sor, ahol Magyar Péter szeretné meghallgatni Karácsony terveit és céljait, hiszen a főpolgármesternek kell megszerveznie maga mögé a közgyűlési többséget. Magyar Péter hangsúlyozta, hogy nyitott a párbeszédre, és több kérdése is van Karácsonyhoz, kritikáit már korábban megfogalmazta. Emellett Magyar Péter a héten Hadházy Ákossal is találkozik, valamint Vona Gáborral is lefolytatja az ígért, de elmaradt vitáját.

A vasárnapi "Magyarinfó" című YouTube-műsorában Magyar Péter és a Tisza Párt alelnöke, Radnai Márk beszélt a pártépítési munkálatokról, és bemutatták a rendszerváltó előfizetés nevű párttámogatási rendszerüket. Elmondták, hogy személyes beszélgetések és átvilágítás előzi meg a pártba való felvételt, hogy megakadályozzák a Fidesz esetleges befolyásolási kísérleteit. Ezen kívül elindítanak egy rendszert, amelyen keresztül anonim módon lehet majd piszkos ügyeket lebuktatni. Magyar Péter szerint nagyon figyelnek arra, hogy ne rokonokat és barátokat vegyenek fel a pártba, és ugyanezt a folyamatot követik majd a budapesti közgyűlésben is.

A műsorban Magyar Péter és Radnai Márk kritikusan beszéltek Orbán Viktor idei tusványosi beszédéről, és arról, hogy a magyar állam egymilliárd euró kínai hitelt vett fel. Magyar Péter szerint katasztrofális a demográfiai helyzet, és további intézkedésekre van szükség, hogy a fiatalok Magyarországon maradjanak és gyereket vállaljanak. Szerintük a "háborús infláció" kifejezés is félrevezető, mivel Ukrajnában, ahol valóban háború zajlik, sokkal olcsóbbak az árak.

A műsor végén Magyar Péter kijelentette, hogy szeptembertől "új világ lesz", és véget vetnek annak, hogy a közmédia vezetői és Rogán Antal propagandistái hülyének nézhetik a magyar embereket. Jogilag, politikailag és nyomásgyakorlással fogják elérni ezt a változást.

A teljes műsor itt tekinthető meg:


Főkép forrása:
Magyar Péter (Facebook)

További cikkek