Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Majka és Azahriah vitája

10perc.hu
2024. 07. 25.
Majka és Azahriah vitája

Fokozódik a feszültség Azahriah és Majka között, miután az RTL műsorvezetője megvédte a PestiSrácok munkatársát, Ábrahám Róbertet, aki nemrég megverte Puzsér Róbert rádiós műsorvezetőt Budapesten.

Az eset után Majka a Facebookon támogatóan nyilatkozott Ábrahám Róbert cselekedetéről, kijelentve, hogy "nagyon kijárt már" Puzsérnak a pofon, és jelezte, hogy Ábrahám oldalán áll. Az RTL nem határolódott el Majka erőszakpárti megszólalásától, hanem véleményszabadságához fűződő jogai mellett érvelt - írta a Media1.

Azahriah, a fiatal sztárelőadó, Instagram-sztoriban kritizálta Majkát, mondván, hogy "tökéletesen illeszkedik a NER-hez és amit képviselnek". 

Azahriah szerint Majka „nem érti, hogy az a kültelki viselkedés, amivel Ábrahám reagált erre, húzza alá a legjobban, hogy a NER propagandistái messze nem egy új értelmiséghez tartoznak. Csupán felépített bábuk ők, akik az előre megírt narratívát szajkózzák unos untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot. A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét.” 

Majka egy újabb Facebook-bejegyzésben válaszolt Azahriah kritikájára, kifejtve, hogy mindig is a fiatal művész pártján állt, és a gyerekei nagy rajongói. Majka hangsúlyozta, hogy "pont szarok a NER-re" és nem érti, miért keverik politikai formációkkal. "A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással. Kedves Azi!! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval."

Főkép forrása:
Azahriah Facebook oldala
Címkék:
#Azahriah

További cikkek