Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Asszisztenseket keres a Tisza Párt

10perc.hu
2024. 07. 25.
Asszisztenseket keres a Tisza Párt

Facebookon hirdette meg az asszisztensi lehetőséget Magyar Péter.

A Tisza Párt asszisztenseket keres, és Magyar Péter elnök a Facebookon tette közzé a felhívást. A jelentkezési határidő 2024. július 26-án lejár, és az új munkatársaknak 2024. szeptember 1-jén kell munkába állniuk. Az új adminisztratív és szakmai munkakörökbe a jelentkezéseket péntek estig várják a párt honlapján keresztül - közölte a hvg.

A Tisza Pártnál az utóbbi napokban több fontos változás történt: Magyar Pétert elnökké választották, Radnai Márk pedig az új alelnök lett. Az Európai Parlamentbe delegált képviselők bizottsági beosztásait is nyilvánosságra hozták. Az ő munkájukhoz szükséges adminisztratív és szakmai segítséget keresnek, és Magyar Péter Facebook-bejegyzésében tette közzé a felhívást.

A posztban Magyar Péter így fogalmazott: „Én is keresek magam mellé Brüsszelbe adminisztratív segítséget és olyan lendületes, nagy teherbírású agrárszakembert, akinek a kisujjában van a hazai és az uniós agrárpolitika minden aspektusa.” Emellett „Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik képesek hazájuk érdekében a legtöbbet kihozni magukból nemzetközi környezetben, akiket érdekel egy sokoldalú, pörgős munkakörnyezet és gyorsan tanulnak.”

A jelentkezéshez kapcsolódó további információk és a pályázati tájékoztató a Tisza Párt honlapján érhetők el.


Főkép forrása:
Magyar Péter (Facebook)

További cikkek