Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Ezeket a változásokat szeretné elérni Magyar Péter Magyarországon

10perc.hu
2024. 07. 18.
Ezeket a változásokat szeretné elérni Magyar Péter Magyarországon

Magyar Péter legutóbbi Facebook bejegyzésében elárulta, milyen fő változtatásokat szeretne elérni Magyarországon.

Magyar Péter, azzal kezdte bejegyzését, hogy a párt közel kétmillió támogatója osztja azt a véleményt, mely szerint szükség van egy gyors és hatékony kormányváltásra. Mint ahogy írta:

"A TISZA Párt majd kétmillió támogatója egyetért abban, hogy mielőbb le kell zárni az utóbbi húsz évet, amely alatt hazánk az Unió legszegényebb és legkorruptabb országává vált". Egyetért abban is, hogy egy modern, európai, demokratikus, fejlődő és élhető Magyarországot kell építenünk. 

Emellett azt is elárulta, hogy milyen változást szeretne elérni:

"Mi, a TISZA Pártnál, szinte minden területen változást szeretnénk. Változást szeretnénk a közbeszéd minőségében és a politikailag vitás kérdésekre adott válaszok módjában is. Ahogy az első perctől valljuk, a mi politikai közösségünkben nem teszünk különbséget konzervatív, szociáldemokrata és liberális között. Nálunk nincs jobb, nincs bal, csak magyar".

Hozzátette, hogy a politikai változás útja nem könnyű, és a TISZA Párt választóinak komoly felelőssége van abban, hogy a jövőbeni kormányváltás felé vezető úton helyes válaszokat találjanak a társadalmat megosztó kérdésekre.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldal

További cikkek