Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Már több mint 20 órája késik egy Wizz Air járat Nizzából

10perc.hu
2024. 07. 15.
Már több mint 20 órája késik egy Wizz Air járat Nizzából

Az utasok már közel egy napja a nizzai reptéren várakoznak, mert nem indult haza a járatuk. 

A Nizzából Budapestre tartó Wizz Air-járatnak vasárnap délután öt órakor kellett volna indulnia, és hét előtt Budapesten kellett volna landolnia. Azonban a gép meghibásodása miatt a járat nem indult el időben, és semmiféle helyettesítő járat sem állt rendelkezésre.

Hajdú Péter, aki szintén a gép utasai között volt, az Instagramon számolt be arról, hogy a járatuk kétórás késést szenvedett, majd este fél nyolckor még mindig a repülőtéren várakoztak, információ nélkül. 

A helyzet egyre feszültebbé vált, mivel az utasok nem tudták, hol fognak éjszakázni, végül arról tájékoztatták őket, hogy másnap reggel 9:40-kor indul majd a gép, de további információkat már nem kaptak. 

Kiemelte: nem kaptak segítséget a légitársaságtól, este kirakták őket, hogy keressen mindenki magának szállodát. Ez pedig meglehetősen nehéz volt, mivel a legtöbb helyen azt a választ kapták, hogy már teljesen tele vannak. Hozzátette: úgy tudja, a szállás árát később végül visszatérítik majd nekik, de biztos, benne, hogy még megszólal majd az ügyben. - olvasható a Blikk.hu-n megjelent összefoglalóban.

Hajdú Péter végül úgy döntött, nem várják meg a hétfő reggelre ígért Wizz Air-járatot, hanem az Air France egyik járatával térnek haza. 

A Blikk információi szerint tovább tolódott a gép indulása ideje, az utasok csak hétfőn este háromnegyed 6 körül érhetnek Budapestre azzal a járattal.

Főkép forrása:
bud.hu
Címkék:
#Wizz Air

További cikkek