Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Ennyivel támogatja saját pártját Magyar Péter

10perc.hu
2024. 07. 04.
Ennyivel támogatja saját pártját Magyar Péter

Facebookon osztotta meg a támogatói összegét Magyar Péter.

Magyar Péter június elején bejelentette, hogy „rendszerváltó tagságot” vezetnek be, mellyel havi rendszerességgel lehet támogatni a Tisza párt működését. Magyar a különböző tagsági előfizetések közül az Egyéni szintű kártyát választotta, ami havi százezer forintos hozzájárulást jelentközölte a 24.hu.

A tagsági kártyák közül választható az Alap (3000 Ft), a Kiemelt (5000 Ft), a Prémium (10000 Ft) és az Egyéni szintű. Ezekkel egyre feljebb lehet lépni a szinteken, a kezdőtől (0-5 hónap) egészen a hatodik szintig (24 hónap felett). A fantázianevek szerint a kezdő szint a piros, ennek tulajdonosa még csak „rálépett az útra, ami a változáshoz, és egy élhetőbb országhoz vezet”. A platina szintű tag pedig már „igazi rendszerváltó, aki a végsőkig kitart az elhatározása mellett, az elkötelezettség megtestesítője, aki minden akadályt leküzd, hogy elérje a kitűzött célokat”.

„Mindenkinek köszönjük a legkisebb segítséget is! Fontos, hogy ez egy lehetőség. Az fizessen elő a rendszerváltó kártyára, vagy utaljon bármekkora összeget, akinek erre módja van. Szombaton igyekszem felvázolni, hogy körülbelül milyen anyagi forrásokra lesz szükség az országgyűlési választáson” – írta a politikus a kép alá, amelyen az általa előfizetett összeg szerepel.

A támogatást bemutató Facebook-bejegyzés itt tekinthető meg.


Főkép forrása:
Magyar Péter (Facebook)

További cikkek