Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Gyűlést hirdetett Magyar Péter szombatra

10perc.hu
2024. 07. 02.
Gyűlést hirdetett Magyar Péter szombatra

Az elmúlt időszakra visszatekintő gyűlést jelentett be Magyar Péter a Facebook-oldalán.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke bejelentette, hogy július 6-án, szombaton gyűlést tartanak, ahol meghatározzák a következő időszak céljait és mérföldköveit. Az esemény célja az elmúlt négy hónap legfontosabb pillanatainak, eredményeinek és tanulságainak összefoglalása - közölte a hvg.

„Július 6-án 15.00 órakor lezárjuk ezt a rendkívüli négy hónapot. Összefoglaljuk az elmúlt időszak legfontosabb pillanatait, eredményeit és tanulságait” – írta Magyar Péter a Facebook-oldalán.

Az eseményre meghívást kapnak a rendszerváltó tagsággal rendelkezők, közülük 600 fő személyesen is részt tud venni a rendezvényen, míg mindenki más online követheti a Facebookon vagy a YouTube-csatornán. Magyar Péter múlt szombaton jelentette be, hogy újabb országjárásra készül, mely során a legkisebb településekre is el kíván jutni.

A Tisza Párt jelentős eredményeket ért el az Európai Parlamentben, hét képviselői helyet szereztek. Magyar Péter is felvette mandátumát, miután csatlakoztak az Európai Néppárt frakciójához. Emellett a párt a fővárosi közgyűlésben is képviselteti magát.


Főkép forrása:
Magyar Péter (Facebook)

További cikkek