Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Francia lapnak nyilatkozott Azahriah

10perc.hu
2024. 06. 11.
Francia lapnak nyilatkozott Azahriah

Azahriah a francia Le Monde napilapnak adott interjújában elmondta, hogy szívesen látta volna Orbán Viktort a koncertjén, de azt is elmondta volna neki, hogy már nem kellene vezetnie az országot.

Azahriah a francia Le Monde napilapnak nyilatkozott, amely több oldalas portréban mutatja be őt. Az online kiadás „Orbán Viktor kihívójaként” emlegeti az előadót, míg a nyomtatott verzió „antipopulista popsztárként” hivatkozik rá. Az interjúban az énekes beszámolt arról, hogy a kormánymédia néhány nappal a stadionkoncertek előtt arról cikkezett, hogy tömegével adják el a jegyeket a fellépés előtt. Azahriah szerint az egész egy baromság volt, és alig volt üres szék a három koncerten - közölte a 24.hu.

A cikk tárgyalja Azahriah közéleti szerepvállalását és kormánykritikus dalszövegeit, amely a Fideszen belül is aggodalomra adott okot az előadó népszerűsége miatt. A Le Monde újságírója ellátogatott Azahriah kamaszkori otthonába Újpalotára is, ahol bevallottan fideszes nagybátyja él. Ő arról beszélt a cikkben, hogy azt tanácsolta unokaöccsének, ne formáljon politikai véleményt, mert csak problémákat szülnek a megszólalásai. Azahriah továbbra is zenészkarrierben gondolkodik, és a közéleti megnyilvánulásai ellenére nem tervez semmilyen politikai szerepvállalást.

Azahriah elmondta, hogy ha Orbán Viktor elment volna egyik koncertjére a Puskás Arénába, szívesen látta volna a közönség soraiban, de azt is elmondta volna neki, hogy már nem kellene vezetnie az országot. Az énekes azt nem árulta el, melyik pártra szavaz a választásokon, de annyit elmondott, hogy érdeklődéssel követi Magyar Pétert a színrelépése óta.

A Le Monde cikke szerint Azahriah most elsősorban azzal foglalkozik, hogyan építhetne komoly karriert Magyarországon kívül, ami még egyetlen magyar popsztárnak sem sikerült eddig. A szerző hozzáteszi, hogy igaz, korábban a tripla-Puskás sem jött össze senkinek.

Az eredeti cikk itt olvasható.

Főkép forrása:
Azahriah (Facebook)
Címkék:
#Azahriah

További cikkek