Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Politikusaink az elsők között szavaztak

10perc.hu
2024. 06. 09.
Politikusaink az elsők között szavaztak

Sorra érkeznek a bejelentkezések a közösségi médiában a szavazókörökből, politikusaink egy része már a reggeli órákban leadta szavazatát, hogy ezzel is buzdítsák követőiket, menjenek és ők is adják le voksukat. 

Szijjártó Péter biztosra ment, a szavazókör nyitására érkezett és elsőként szavazott Dunakeszin. 



Vona Gábor jó reggelt és jó szavazást kívánt követőinek Facebook oldalán. 

Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) EP-listavezetője a II. kerület Varsányi Irén utcai bölcsödében kialakított 72. számú szavazókörben adta le szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője is leadta szavazatát a II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben. 

Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tartott miután szavazott a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában. 

Dobrev Klára Gyurcsány Ferenccel együtt érkezett a szavazásra, és Facebookon buzdította követőit, hogy tegyenek ők is így, és: "Az EP-listán szavazzatok a DK-MSZP-Párbeszéd szövetségre! Budapesten pedig Karácsony Gergelyre!"

Leadta voksát Magyar Péter is, aki szintén sajtótájékoztatót tartott a szavazás után. A Tisza Párt vezetője azt mondta, azt javasolja a magyar állampolgároknak, hogy a múltat zárjuk le, és a Tisza jelöltjei be fogják bizonyítani, hogy a politika lehet szép.


Főkép forrása:
MTI/Balogh Zoltán és Purger Tamás

További cikkek