Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Külföldi influenszerek buliznak Budapesten

10perc.hu
2024. 05. 24.
Külföldi influenszerek buliznak Budapesten

A külföldi influenszerekhez magyarok is csatlakoztak.

Egy nemzetközi influenszercsapat, köztük TikTok és Instagram sztárok élvezik a budapesti életet. A Magyar Turisztikai Ügynökség és Orbán Ráhel személyesen hívta meg őket, hogy megmutassák a város fényűzését, beleértve Tiborcz István BDPST Group által kínált helyszíneket.

Körülbelül 50 influenszer, YouTuber és TikToker érkezett néhány napra Magyarországra, akiknek összesen több mint százmillió követőjük van. Az eseményt Budapest Influencer Trip néven emlegetik. A meghívottak elit helyeken, zárt bulikon szórakoznak, ahol a nyilvánosságot és a sajtót is kizárták.

Szerdán a parti a Halászbástyán indult, majd fogadást tartottak a Párisi Udvarban, és tegnap este különbuli volt az Operaházban. A bulikban olyan híres külföldi DJ-k léptek fel, mint például az izraeli Guy Gerber és a New York-i The Martinez Brothers, akik az elit ibizai klubokból ismertek. A fellépésük ára fejenként nagyjából 40 és 150 ezer dollár között mozog, vagyis nagyjából 15 és 50 millió forintot tesz ki. A résztvevők között szerepel David Dobrik YouTuber, a 8,9 millió követővel rendelkező Devon Rodriguez, a lengyel színésznő Anna-Maria Sieklucka, a spanyol influenszer Marta Sierra, a brit bokszoló Tommy Fury, az amerikai humorista-influenszer Hannah Stocking, aki 26,4 millió követővel rendelkezik, és Olivia Palermo, az amerikai influenszer, vállalkozó, modell és televíziós személyiség, aki 8,2 millió követőt tudhat magáénak.

Az operabuliban T. Danny, KKevin, Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella és Smaltig Dalma is megjelent.

A Spice of Europe kampány részeként a Vörösmarty téri Hotel Dorothea luxushotel nyitóbuliját is most tartották meg, ahol a külföldi influenszerek nagy része megszállt. "A napokig tartó programsorozat kiemelt helyszínei között van a BDPST Group érdekeltségébe tartozó Botaniq Budai Klub, az Opera, a Four Seasons Hotel, a Szimpla, a New York Kávézó, illetve az Arany Bástya étterem. A Telex információ szerint a szintén a BDPST Group-hoz tartozó sárvári szállodában ér majd véget a hétvége" - közölte a Forbes.

Címkék:
#Budapest

Hirdetés

További cikkek