387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Lagzi Lajcsi hamarosan kijöhet a börtönből

10perc.hu
2024. 05. 06.
Lagzi Lajcsi hamarosan kijöhet a börtönből

A mulatós sztár ügyvédje beadta a reintegrációs őrizet iránti kérelmet, ami azt jelenti, hogy Lajcsi a büntetése hátralevő részét otthon tölthetné el.

Lagzi Lajcsi már több mint egy éve tölti büntetését a baracskai börtönben, miután víz-, gáz- és áramlopásért 3 év 6 hónapos elzárást kapott - írja a Blikk. Mint ahogy arról korábban is írtunk, többszöri halasztási kérelmét is elutasították, így nem tudta tovább húzni a börtönbevonulást. Most azonban fény látszik az alagút végén: Lajcsi ügyvédje beadta a reintegrációs őrizet iránti kérelmet, ami azt jelenti, hogy a sztár a büntetése hátralevő részét otthon tölthetné el.

Ha a bíróság jóváhagyja a kérelmet, Lajcsi a nyár közepén kiszabadulhat. A reintegrációs őrizet alatt nyomkövetőt kell viselnie a bokáján, és csak bizonyos időkre hagyhatja el a lakhelyét, például vásárolni vagy orvoshoz menni. A reintegrációs őrizet 10 hónapig tart, és amint ez letelt, Lajcsi lábáról lekerülhet a nyomkövető, és onnantól már tényleg szabad embernek mondhatja magát.

Lajcsi ügyvédje elmondta, hogy a sztár hangulata egyre jobb, mióta elérhető közelségbe került a szabadulás. A reintegrációs őrizet lehetőséget ad Lajcsinak arra, hogy felkészüljön a börtönből való visszatérésre, és rendezze az életét.

Főkép forrása:
Creative Commons/Végh Tibor

További cikkek