391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Molnár Áron bejelentette, a noÁr Mozgalom egy időre leáll

10perc.hu
2024. 04. 17.
Molnár Áron bejelentette, a noÁr Mozgalom egy időre leáll

A noÁr Mozgalom alapítója és vezetője, Molnár Áron közösségi oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy a mozgalom egy időre felfüggeszti működését.

A színész a döntés hátterében a fizikai és mentális egészség megőrzésének fontosságát emelte ki.

Molnár Áron kiemelte, hogy a noÁr kiemelkedő sikereket ért el a elmúlt években a közösségépítésben, az adománygyűjtésben és a szervezetfejlesztésben. Ugyanakkor hozzátette, hogy a mozgalom egyik vezető tagja is egészségügyi okokból távozott, és hiányoznak a kulcsfontosságú pozíciókat betöltő emberek, ami megnehezíti a további fejlődést.

"Egy elképesztően sikeres, a közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulságokat a kudarcokból, sikerekből. A végső konklúzió az időszakos megállás lett." - fogalmazott Molnár Áron.

A noÁr Mozgalom felfüggesztése idején adományokat sem fogadnak. A színész arra biztatta a mozgalom eddigi támogatóit, hogy keressenek más, hasonló célokért küzdő szervezeteket, akiknek továbbra is szükségük van a támogatásra. Molnár Áron zárásként elmondta, hogy ha szükség lesz rájuk, a noÁr Mozgalom visszatér.

A noÁr Mozgalom 2018-ban alakult Molnár Áron színész kezdeményezésére. A mozgalom célja egy igazságosabb, szabadabb és demokratikusabb Magyarország megteremtése volt. A noÁr az elmúlt években számos tüntetést és akciót szervezett, emellett adománygyűjtéseket is tartott.


Főkép forrása:
Molnár Áron Facebook oldala

További cikkek