387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Közös együttműködésre szólít fel Magyar Péter

10perc.hu
2024. 04. 08.
Közös együttműködésre szólít fel Magyar Péter

A Talpra Magyarok weboldalán többféleképpen is lehet csatlakozni a közösséghez.

Magyar Péter a szombat délutáni tüntetésen összegyűlt tömeg előtt is hangsúlyozta, hogy mennyire fontos minden ember tenni akarása és véleménye. 

Ahogy Facebook oldalán is írja: "Több százezren mutattuk meg, hogy nem félünk. Megüzentük a hatalmát féltő kormánynak, hogy elég volt, hogy eddig és ne tovább.
Hosszú és kemény harc lesz, de ha mellénk álltok, közösen sikerülni fog. Június 9-én az európai parlamenti választáson beverhetjük az első szöget a NER koporsójába."


A szombat este a The Guardiannak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy az "ő víziója legyőzheti Orbán Viktort". Két hónappal ezelőtt senki sem ismert engem Magyarországon. Ma pedig mi rendeztük meg a legnagyobb politikai megmozdulást.”

A tüntetésen megjelenőket "atombombának" nevezte, ezzel is cselekvésre buzdítva mindenkit, aki megjelent, illetve mindenki mást, aki nem tudott részt venni a rendezvényen. A tüntető tömeg megtöltötte a Kossuth teret, illetve a környező utcákat is.

Magyar Péter weboldalt indított, Talpra Magyarok! néven. Főoldaluk szerint "azért hoztuk létre ezt a platformot, hogy összehozzuk azokat, akik hisznek a demokrácia erejében és készek azonnal cselekedni azért, hogy az igazságosság és az egyenlőség mindenki számára elérhető legyen. Ebben a közösségben mindenki hangja meghallgatásra talál, mert minden ember véleménye, észrevétele fontos!" Csatlakozásra buzdítanak "Várjuk minden jóérzésű honfitársunkat, aki tenni kíván a hazája felemelkedéséért". 

A közösséghez többek között aktivistaként, önkéntesként, illetve pénzügyi támogatóként is lehet csatlakozni. 

Magyar Péter pedig eközben hármas vitára hívta ki Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet. 

„A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán. Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok” - írta Magyar, majd hozzátette, hogy Gyurcsány és Orbán akár egymást is képviselhetik a vitában, „hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő”.

Főkép forrása:
Talpra Magyarok! - hivatalos weboldal

További cikkek