392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Varga Judit házasságáról beszélt a Frizbiben

10perc.hu
2024. 03. 28.
Varga Judit házasságáról beszélt a Frizbiben

A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter műsorában beszélt a Magyar Péterrel töltött évekről.

Varga Judit először állt nyilvánosság elé, miután a kegyelmi botrány miatt távozni kényszerült a közéletből - írja a 24.hu.

"Nem kívánom senkinek, hogy olyan helyzetbe kerüljön, hogy a házastársa titokban hangfelvételt készít a beszélgetésükről, hogy folyamatosan zsarolja. Ráadásul mindezt nem politikai céllal, ahogy most beállítja, hanem azért, hogy ne váljak el tőle, mert akkor elveszti a jól fizető pozícióit." – fejtette ki Varga Judit, akinek elmondása szerint pokol volt a házassága, rengeteget sírt, hiába tett meg mindent Magyar Péterért. Az adás alatt is többször elsírta magát.

Íme néhány állítás az interjúból:
- Magyar Péter neki és a barátainak köszönheti az állásait.
- Senki a kormányból nem befolyásolta a döntését a válásukkal kapcsolatosan.
- Azért vannak heti váltásban a gyerekek, mert Magyar perrel fenyegette.
- A volt férje bezárta egy szobába, mert zavarta, hogy miniszterként megnyitó beszédet kellett tartani. A fia szabadította ki.
- Varga elmesélése szerint folyamatos lelki terrorban élt, Magyart narcisztikus személyiségzavarosnak minősítette.
- Rendszeresen butának, fakockának nevezte a férje.
- Már 2013-ban el akart válni férjétől.

Török Gábor a Partizán műsorában beszélt a magyarországi politikai helyzetről. A politikai elemző szerint a Fidesz súlyos veszteségeket szenvedett el, és 9 éve nem látott politikai válság van Magyarországon. A párt vezetése komolynak látja a helyzetet, de az ellenzék nem tud profitálni ebből, mert a figyelem Magyar Péteren van.

Elmondta, hogy a Fidesz február másodika óta elvesztette a közbeszéd irányítását, és a kezdeményezést először a sajtó, majd Magyar Péter vette át. Szerinte Varga interjúja egy komoly áldozattal járó válasz Magyar Péter vádjaira, és arra utal, hogy a Fideszben súlyosnak látják a politikai helyzetet.

Török szerint Magyar Péter személyisége és a témái, amikről beszél, hozzájárulnak ahhoz, hogy a Fidesz szavazóihoz is eljusson a kritika. Magyar hitelesebbnek tűnik sok szavazó számára, mint az ellenzéki politikusok. Úgy gondolja, hogy Magyar Péter már korábban is politikus akart lenni, és most kapkodó döntéseket kell hoznia. Nagy kérdés, hogy mennyire tud fideszeseket a maga oldalára állítani, de valószínűleg támogatóinak nagy többsége korábban is ellenzéki volt.

Török Gábor szerint az igazi kérdés most az, hogy az ellenzéki szavazók elhiszik-e majd Varga Juditnak, hogy Magyar Péter bántalmazta és terrorizálta. Szerinte viszont ez nem fog megtörténni, mert ha az ellenzéki pártok törzsbázisa támadni is fogja, Magyar hívei ki fognak tartani. Főleg, mert ő előre elmondta, hogy később a NER-ben nőverőnek fogják nevezni - közölte a Telex.

Az elemző szerint Magyar Péter jövője a következő két hónapban fog eldőlni

A nagy kihívások még most kezdődnek a politikus számára, mert elveszik az újdonság kihívása, hasonlóvá válik, mint az ellenzéki pártok. Török szerint lehet, hogy ha Magyarnak nem sikerül most pártot szerveznie, két hónap múlva már mindenki el fogja felejteni.

Az elemző teljes interjúja itt tekinthető meg:


Főkép forrása:
Frizbi / Youtube.com

További cikkek