Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Meghalt egy férfi a budafoki Auchanban miután lopáson kapták

10perc.hu
2024. 03. 13.
Meghalt egy férfi a budafoki Auchanban miután lopáson kapták

Egy férfi meghalt a budafoki Auchanban vasárnap reggel, miután lopáson kapták, és a vagyonőrök intézkedtek vele szemben. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A Blikk és a VG beszámolója alapján a tragikus eset március 10-én, vasárnap reggel történt a Savoya Parkban lévő Auchanban. A rendőrség közleménye szerint egy férfit lopáson kaptak, majd a vagyonőri intézkedés közben rosszul lett, és a helyszínen életét vesztette.

A helyszínre érkező mentők és a biztonsági vezető defibrillátorral is próbálták újraéleszteni a férfit, de sajnos nem tudták megmenteni az életét.

Az Auchan megerősítette a tragédiát, és részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak. A cég közleményében azt írta, hogy a biztonsági vezető azonnal megkezdte az újraélesztést, de a mentők sem tudták megmenteni a férfi életét.

"A haláleset rendkívül megrázta munkatársainkat is, a vállalat őszinte részvétét nyilvánítja a hozzátartozóknak" – fogalmazott az Auchan.

A halál oka egyelőre nem tisztázott, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet. Az Auchan mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Főkép forrása:
Auchan Savoya Park Facebook oldal

További cikkek