390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Orbán Viktor az USA-ban találkozik Donald Trumppal

10perc.hu
2024. 03. 07.
Orbán Viktor az USA-ban találkozik Donald Trumppal

Orbán Viktor miniszterelnök fontos diplomáciai úton vesz részt az Egyesült Államokban. A látogatás során találkozik Donald Trump korábbi amerikai elnökkel és más vezető politikusokkal.

Orbán Viktor miniszterelnök jelentős diplomáciai látogatást tesz az Egyesült Államokban. A látogatás keretében fontos találkozókra és tárgyalásokra kerül sor, amelyek a két ország közötti kapcsolatok jelenlegi és jövőbeli állapotait érintik.


A látogatás első napján Orbán Viktor Washingtonban tartózkodik, ahol Kevin Robertsszel, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést. A rendezvény fő témája az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatának jövője, különös tekintettel a globális biztonsági, gazdasági és társadalmi kihívásokra - olvasható a hirado.hu oldalán.

Másnap március 8-án Orbán Viktor találkozik Donald Trump korábbi amerikai elnökkel Floridában. Ez a találkozó különleges figyelmet kap, tekintettel az előző, 2022-es találkozójuk jelentőségére. A két politikus közötti kapcsolatok mélyülésének és a két ország együttműködésének lehetőségei kerülnek a tárgyalások középpontjába.

Orbán Viktor és kormánya többször is hangsúlyozta a fontosságát annak, hogy Donald Trump visszatérjen a hatalomba. Ezt a meggyőződést nemcsak a közönség előtt, hanem nemzetközi fórumokon is kifejtették, hangsúlyozva, hogy a Trump vezette Egyesült Államok jobb esélyt jelentene a világpolitikai stabilitásra és Magyarország érdekeire.

Főkép forrása:
Orbán Viktor Facebook oldal

További cikkek