Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kerüld az M1-est, már 10 kilométeres a dugó a főváros felé

10perc.hu
2023. 10. 25.
Kerüld az M1-est, már 10 kilométeres a dugó a főváros felé

A reggeli csapadékos időben több helyen történt baleset, míg máshol felújítási munkálatok nehezítik az előrejutást.

Az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Győr elkerülő szakaszán korábban baleset történt. A 105-ös kilométernél újra megindult a forgalom, így lassan a torlódás is elkezd feloszlani, azonban még mindig jelentős, 10 kilométeres. Aki teheti, legkésőbb a 123-as kilométernél lehajtva, Győrön keresztül kerülhet.

Fejér vármegyében, Seregélyes és Sárosd között baleset történt. Oldalával az árokba csapódott egy autóbusz, az ötven utasból harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többi utast a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A 38-as kilométernél az utat teljes szélességében lezárták, aki teheti, Szabadegyháza felé kerülhet. A kocsisor már itt is elérte az 1 kilométert.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Hatvan térségében, az 55-ös kilométernél, valamint Kál térségében a 90-es és 100-as kilométer között burkolatfelújítási munkákat végeznek. A reggeli csúcsban jelentősek a torlódások.

Az M0-s autóút északi szektorában, az M2-es autóút csomópontjánál, a Megyeri-híd felé vezető oldalon munkavégzés folyik. A 70-es és a 71-es kilométer között forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan már 2-3 kilométeres a kocsisor.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek