Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Útzár az M5-ösön, tömegbaleset az M0-áson!

10perc.hu
2023. 07. 22.
Útzár az M5-ösön, tömegbaleset az M0-áson!

Az ország autópályáin több karambol miatt hatalmas dugók alakultak ki, mindenki óvatosan vezessen.

Négy személyautó balesetezett az M0-s autóút déli szektorában, a Megyeri híd felé, az M5-ös autópálya csomópontja előtt. A 29-es kilométernél a külső sávot lezárták, több kilométeres a torlódás, aki csak teheti, válasszon más útvonalat.

Baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, Kecskemét térségében, a 79-es kilométernél: két személyautó ütközött, a balesetben egy ember megsérült, a sztrádát lezárták. A forgalmat a rendőrség a 74-es jelű Kecskemét-CENTRUM csomópontban letereli, visszatérni a 81-es jelű Nagykőrös csomópontban lehet. 5-6 kilométeres a torlódás, ezért érdemes már a 67-es jelű Lajosmizse csomópontnál áttérni az 5-ös főútra!

Erős a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán. Ez okból kifolyólag megnövekedett menetidőre és szakaszos torlódásokra készüljenek Hegyeshalom és Győr között! A menetidő többlet megközelítőleg 1 óra, ezért aki teheti az 1-es főutat válassza alternatívaként.

Sokan tartanak a Hungaroringre az M3-as autópályán, a főváros irányából. Az M0-s autóút csomópontja és Mogyoród között lelassult az előrejutás.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek