Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Porvihar, baleset és felújítás – hatalmas közlekedési káosz a sztrádákon

10perc.hu
2023. 04. 04.
Porvihar, baleset és felújítás – hatalmas közlekedési káosz a sztrádákon

Az M1-esen, az M3-ason és a 3-as főúton több helyen is viharos erejű szél hordja fel a port és a homokot az autópályára.

Az M1-es autótópálya a komáromi szakaszon a 104-es kilométernél, az M3-as autópályán a hajdúnánási szakaszon a 214-es kilométer közelében, a 3-as főúton Emőd és Vatta között a 163-as kilométernél az erős szél már hordja, kavarja a port vagy a homokot. A látótávolság akár 50-100 méter alá is lecsökkenhet.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tata térségében, a 71-es kilométernél a belső sávot lezárták szalagkorlátjavítás miatt. A kocsisor már 2-3 kilométeres. Az M0-s autóúton, a déli szektorban, az M5-ös autópálya felé, a 15-ös kilométernél munkavégzés miatt lezárták a lassító és a külső sávot rövid szakaszon a Nagy-Duna-hídon. Itt is több kilométeres a torlódás.

Emőd térségében, az M3-as autópályán, a 151-es kilométernél lévő M30-as autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető felhajtó ágon felborult egy kamion. A felhajtó ágat lezárták, ezért kerülni az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 156-os kilométernél lévő Mezőcsát/Hejőpapi csomóponton keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek